Diumenge, 28 de maig de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Dilluns es presenta el llibre “Amb perfum de terra concreta” del poeta vilafranquí Antoni Massanell i Esclassans

La presentació anirà a càrrec del poeta Jordi Llavina, i tindrà lloc el dilluns a 2/4 de 9 de la tarda al Claustre de Sant Francesc.

Amb perfum de terra concreta, es recullen els set llibres de poesies publicats del poeta vilafranquí entre els anys 1953 i 1994. Alguns d’ells, actualment, eren molt difícils de trobar i amb aquest treball s’han volgut tornar a posar a l’abast de tothom més de 40 anys de «treball continuat amb el vers».

A més s’afegeixen dues presentacions, una d’elles de caire biogràfic porta el títol «Humil, poeta, patriota» i ha estat redactada per Ricard Rafecas, l’altra, de Jordi Llavina, analitza obra de l’autor vilafranquí i porta per títol «Apamar el món amb l’instrument del vers».

 

El llibre, que ha estat editat per Edicions i Propostes Culturals Andana ha comptat amb la col•laboració de l’Ajuntament de Vilafranca i el podreu trobar ja a les llibreries.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: