Diumenge, 14 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Artur Mas demana que sapiguem apreciar els vins i caves catalans que “prestigien i projecten el conjunt del país” en la inauguració del nou espai enoturístic de Caves Llopart

En motiu dels més de 125 anys del naixement de la primera ampolla de Llopart, les caves de Subirats han inaugurat aquest diumenge un nou recorregut enoturístic i l’Espai de tast EX-VITE.

La inauguració ha comptat amb la presència del president de la Generalitat Artur Mas i el conseller d’Agricultura Josep M. Pelegrí, entre moltes altres autoritats.

En el seu discurs, Mas ha demanat als catalans que creguin en els seus productes que, com el vi i el cava, són eines fonamentals de projecció de Catalunya cap a l’exterior.

El president de la Generalitat ha parlat també dels Llopart citant el discurs del propi Pere Llopart, que situava els orígens de la família l’any 980, i fent un paral·lelisme amb la història de Catalunya.

La família Llopart ha ensenyat durant la visita peces úniques de l’arxiu familiar, que documenten una llarga trajectòria de vinculació a la terra i a la vinya.

Les Caves Llopart s’identifiquen ara amb conceptes com la tradició, l’esforç, la innovació i la projecció a l’exterior. En aquest marc, l’empresa subiratenca dóna un impuls al nou centre de visites d’enoturisme centrat en els seus caves i vins orgànics i renova les instal·lacions amb l’espai de tast EX VITE, orientat a les visites nacionals i internacionals.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: