Divendres, 19 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Aquest dijous, amb les havaneres que es van suspendre per la pluja, acabaran els actes de la festa del barri del Poble Nou

El passat cap de setmana s’iniciaven les festes de barris a Vilafranca amb la del Poble Nou, que finalment s’ha allargat fins aquest dijous per culpa de la pluja de diumenge a la tarda.

La festa començava dissabte al matí al Parc Tívoli amb jocs per la mainada i per la tarda continuava la programació infantil amb un espectacle de  pallassos protagonitzat per la companyia La Cremallera Teatre.

A les set de la tarda es feia una exhibició Coreogràfica per gentilesa del Casal d’Avis del Tívoli i dirigida per la seva professora Meri Fernández.

A les vuit del vespre hi havia l’exhibició Castellera a càrrec de les colles Xicots de Vilafranca i Castellers d’Altafulla.

Diumenge els actes continuaven al Parc Tívoli amb exhibicions de Bitlles Catalanes i al migdia una ballada de Sardanes a càrrec de la Cobla Catània de Vilafranca.

Els actes del Poble Nou havien de finalitzar a les set de la tarda al Parc Tívoli amb havaneres i Rom Cremat, però la pluja va fer suspendre aquesta activitat que finalment es fa aquest dijous a dos quarts de vuit del vespre a càrrec del grup Xató de Vilafranca.

 

Efemèrides

19 de juliol
No hi ha efemèrides

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: