Dissabte, 13 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Una nova Casa d’Oficis cultivarà verdures i hortalisses ecològiques per al càtering social de l’Ajuntament

La Casa d’Oficis De la Terra 3 acull a 10 joves menors de 25 anys en situació d’atur del barri de l’Espirall que es formen i treballen durant un any en l’especialitat d’agricultura ecològica i jardineria.

Desprès d’haver treballat durant dos anys al terreny ubicat al carrer Francesc Candel del barri de l’Espirall, situat entre el camp de futbol i el cementiri municipal, actualment destinat a horts urbans, s’han adequat els terrenys limítrofs a l’antic hort.

La nova superfície d’uns 1.000 m2, s’ha dividit en 4 parcel·les destinades a l’agricultura ecològica i un jardí on es cultivaran plantes aromàtiques, culinàries i medicinals. El mes vinent ja s’espera obtenir la primera collita ecològica de verdures i hortalisses, que proveirà de matèria primera el càtering social de l’Ajuntament de Vilafranca.

 

 

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: