Dimarts, 16 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Prop de 300 persones s’han manifestat a Vilafranca sota el lema “Contra el capital, justícia social!“

Aquest dijous, 1 de maig, a les 12 del migdia al voltant d’unes 300 persones van participar a la manifestació unitària convocada per la Comissió 1 de Maig Penedès i la Xarxa Unitària pels Drets Socials al Penedès, sota el lema “Contra el capital, justícia social!“.

La manifestació la convocaven les dues comissions fent d’aixopluc de diverses entitats de caire social a la comarca.

Col·lectius com la Plataforma d’Afectats per la Hipoteca o algunes ONG corejaven diversos lemes en el recorregut de la marxa pels carrers del centre de Vilafranca. Lemes de caire laboral però també social, demanant dignitat i la fi de les retallades que afecten especialment a les capes baixes i mitges de la societat.

El manifest de la concentració remarcava que la lluita segueix viva, reivindicant la condició de classe i la voluntat de canvi del sistema, que  asfixia.

S’assenyalava també que les contradiccions del mercat lliure han portat a una profunda crisi. La classe política ha salvat amb recursos públics als banquers i especuladors responsables de la crisi, i ha transformat el seu deute privat en públic, així limitant i retallant els recursos i serveis públics.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: