Diumenge, 28 de maig de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Òmnium Alt Penedès ja supera els 800 socis

Òmnium Cultural Alt Penedès ha arribat aquest mes d’abril a la xifra de 802 socis.

L’entitat, amb 53 anys d’història a Catalunya i 42 anys a la comarca, té actualment 40.200 socis a tot Catalunya.  El nombre de socis, que es va incrementant de manera exponencial des de fa anys tant a nivell nacional com comarcal, ha superat els 800 socis en un dels moments més crucials per al país. L’increment és especialment destacat a la comarca de l’Alt Penedès, on només el darrer any s’hi han afegit 200 nous socis.

L’augment de socis coincideix amb un moment d’especial activitat per part de l’entitat. A la comarca de l’Alt Penedès, una nova activitat pretén acostar el debat polític als més joves d’una manera divertida amb el cicle de monòlegs “Un país per riure…”. Així mateix, la campanya Un País Normal continua realitzant accions i activitats per ampliar la base social favorable al dret a decidir. A més a més d’altres activitats com la xerrada de l’exconseller Antoni Subirà  de la setmana passada o la presentació del llibre de Carod-Rovira de demà dijous.

I, a nivell nacional, són tres els àmbits en que s’està treballant més intensament: la campanya Un País Normal per ampliar el suport social a la consulta, la mobilització internacional “Catalans want to vote” i la cercavila de Som Escola. La primera de les activitats, que tindrà lloc el proper diumenge 8 de juny, és  la jornada d’internacionalització del procés – “Catalans want to vote” –  que portarà 7 colles castellers a 7 capitals europees, en una actuació simultània. Entre elles,  els Castellers de Vilafranca que actuaran a Brussel·les.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: