Dimarts, 16 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Obert el termini per participar al programa de la Festa Major de Gelida

Com cada any, amb la proximitat de la Festa Major de Gelida, la regidoria de Cultura promou la participació a la festa gran que se celebra el mes d’agost. En aquest sentit, ha obert el termini per a la presentació d’escrits per al Programa de Festa Major.

Aquest, amb la valuosa aportació de moltes persones i entitats de Gelida vinculades al municipi, és un inestimable testimoni de la vida gelidenca al llarg de l’any.

Els originals es presentaran en suport informàtic per correu electrònic a o per registre a l’ajuntament, adjuntant un CD amb la documentació. Les bases que regulen la presentació dels escrits es poden consultar a la web de l’Ajuntament www.gelida.cat. El termini de presentació d’escrits finalitzarà el 6 de juny.

La regidoria també convoca un concurs per al disseny de la portada del Programa. Pot participar qualsevol artista, dissenyador o persona que hi estigui interessada i es valorarà l’originalitat de l’obra. El premi té una donació econòmica de 150 euros, o bé, en el cas que l’autor o autora disposi d’obra i estigui interessat, podrà exposar-la en algun dels equipaments municipals de Gelida.

Els treballs s’hauran d’entregar a l’Oficina d’Atenció al Ciutadà de l’ajuntament, al Centre d’Iniciatives Culturals en horari d’atenció al públic o s’hauran d’enviar per correu certificat.

Les bases del concurs també es poden consultar a la web municipal i el termini per la presentació de propostes també finalitza el 6 de juny.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: