Dimecres, 24 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Marc Guerrero anima els catalans a votar massivament el 25 de maig

El convergent vilafranquí Marc Guerrero, vicepresident del Partit de l’Aliança dels Liberals i Demòcrates per Europa, va compartir taula ahir amb una trentena de membres de la JNC de l’Alt Penedès.

Guerrero els va explicar com es veu el procés català des de la UE i va respondre multitud de preguntes sobre el procés sobiranista i sobre la Unió Europea.

Per Guerrero, aquestes eleccions són clau per decidir quina Europa volem i en clau catalana, defensa que és necessària una gran mobilització perquè a Europa vegin que anem de debò.

El procés català s’ha internacionalitzat, afirma, i anima a votar el proper 25 de maig de forma massiva.

El vicepresident del Partit de l’Aliança dels Liberals i Demòcrates per Europa creu que ara estem infrarepresentats a les institucions europees, en canvi “si fóssim independents tindríem la representació justa a Europa".

L’amfitrió de la trobada, el cap de la JNC a l’Alt Penedès David Martínez, destaca que els actes de proximitat com aquest sopar són ideals per arribar als joves i anuncia noves activitats, obertes a tothom.

 

El sopar amb Marc Guerrero, convocat per la JNC Alt Penedès, va reunir una trentena de joves en un restaurant vilafranquí.

 

 

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: