Dissabte, 20 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

L’Institut Alt Penedès ha guanyat el premi extraordinari de la competició de Siemens, valorat en total en 12.000 euros

L’institut vilafranquí era un dels nou finalistes de la competició “Automatización fàcil con TIA Portal” de SIEMENS amb la seva cèl·lula autàrquica eficient, que fabrica bombes d’aire en una línia de muntatge completa pilotada per una pantalla tàctil.

Com la resta de finalistes, el seu projecte havia de ser votat <em>on line</em> a través del web de SIEMENS. Però havent acabat el termini de votació i havent-se assignat del primer al quart premi segons aquests criteris, el Jurat i la companyia alemanya han volgut destacar amb un premi extraordinari equivalent al primer premi el projecte dels alumnes vilafranquins. El premi està valorat en uns 12.000 euros, segons han explicat a la nostra redacció fonts de l’institut.

Aquest guardó, a banda de la important aportació econòmica, representa un reconeixement al treball dels alumnes i professors del Cicle Formatiu de Grau Superior d’Automatització i Robòtica Industrial i de la resta cicles, que també han contribuït en major o menor mesura a l’èxit del projecte.

No és el primer cop que l’Institut Alt Penedès rep un premi d’aquestes característiques. L’any 2008, el vaixell biònic dels alumnes del cicle formatiu de sistemes de regulació i control automàtics va obtenir el principal guardó del cinquè concurs de prototips d’automatització i accionament de la multinacional alemanya. 9.000 euros que es van quedar a l’institut per millorar la formació dels futurs alumnes.

Podeu consultar l’acta definitiva de la competició aquí: <a title="www.swe.siemens.com" href="https://www.swe.siemens.com/spain/web/es/industry/automatizacion/simatic/software/TIAPortalcompeticion/competicion_tia_escuelas/Documents/ACTA%20DEFINITIVA%20Resultados%20Competici%C3%B3n.pdf">https://www.swe.siemens.com/spain/web/es/industry/automatizacion/simatic/software/TIAPortalcompeticion/competicion_tia_escuelas/Documents/ACTA%20DEFINITIVA%20Resultados%20Competici%C3%B3n.pdf</a>

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: