Dimecres, 7 de juny de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

L’Escola d’Escalada Vilafranca és el millor projecte empresarial dels premis Creajove 2014

El projecte d’Albert Català, Roger Masegosa, Pere Pascual i Mònica Jiménez ha guanyat la dotzena edició dels premis Creajove i està previst que sigui una realitat aquest mes d’agost.

El jurat dels premis, que s’han lliurat aquest dimecres al migdia a l’Auditori Municipal en el transcurs de la Jornada de l’emprenedor, ha valorat la viabilitat del projecte, així com el fet de ser innovador i d’haver previst una àmplia xarxa de contactes amb entitats relacionades amb el món de l’escalada i l’excursionisme. Els responsables de l’Escola d’Escalada Vilafranca han rebut com a premi un lot composat per una tablet, un smartphone d’última generació i un xec formatiu. Però el major premi és que veuran el seu projecte fet realitat d’aquí a uns mesos. Pel que fa a la idea més creativa, els premis Creajove han guardonat dos projectes, provinents en aquest cas de centres educatius de Vilafranca i la comarca. D’una banda, la funda de mòbil amb butxaca ideada per les alumnes de 4t d’ESO del Col·legi del Carme-Sant Elies Anna Batlle, Mar Ros, Laia Moreno, Elisenda Sánchez. D’altra banda, el premi de la idea més creativa ha anat a parar a mans de la Marta Moreno, alumna de Batxillerat de l’IES Gelida pel seu telèfon adaptat per a persones grans o amb dificultats de visió. En aquest cas les guanyadores obtenen un xec ofimàtic per valor de 250 euros. Aquest any, el concurs Creajove 2014 ha assolit un nou rècord de candidatures. Se n’han presentat un total de 119, de les quals 103 participaven en la categoria de “idea més creativa” i 16 en la categoria de “millor projecte empresarial”. La jornada de l’emprenedor 2014 també ha servit per a reconèixer per primer cop les escoles participants al projecte Cultura Emprenedora a les Escoles i s’ha complementat amb dues conferències sobre emprenedoria a càrrec del realitzador vilafranquí i director de la productora audiovisual Punt TV Jordi Escofet i del soci fundador de Mercaconsult Jordi Mercader.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: