Dissabte, 3 de juny de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

L’AVC renova la junta directiva que escollirà el nou president

L’assemblea anual de l’Associació Vinícola Catalana, celebrada la setmana passada a Heretat Mas Tinell de Vilafranca amb presència de la majoria de les seves 160 empreses associades, ha escollit la nova junta directiva.

Formada per 26 representants d’empreses, la nova junta dirigirà i establirà les línies operatives de la principal patronal de vi català durant els propers quatre anys i properament escollirà l’empresa que presidirà aquest nou mandat.

A banda del nomenament de la junta, un dels punts més importants va ser l’aprovació del nou Pla d’Acció 2014 que reforça la internacionalització de les seves empreses.

L’actual president de l’Associació Vinícola Catalana,  Miquel A. Torres destaca l’excel•lent procés d’adaptació interna que ha suposat la fusió de les dues patronals catalanes (UVIPE-AVC), ara fa quatre anys. Una unió que s’ha vist reforçada per l’entrada de noves empreses i la representació de cellers de les 11 Denominacions d’Origen catalanes.

L’Assemblea va cloure amb un dinar que va comptar amb la presència del conseller d’Agricultura, Josep Mª Pelegrí, i el Director General de l’INCAVI, Jordi Bort.

 

 

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: