Dimecres, 7 de juny de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

L’alumna de l’escola Baltà Elias Ana Martínez ha passat a la final del desè certamen de lectura en veu alta

El passat 12 de març, Vilafranca va acollir els quarts de final del certamen de Lectura en Veu Alta que organitza per desè any la Fundació Enciclopèdia Catalana. L’alumna de 4t C de l’escola Baltà Elias Ana Martínez va ser seleccionada per passar a la següent fase i ara ha aconseguit classificar-se per a la final.

El proper 4 de juny, l’Ana s’enfrontarà als cinc millors lectors de la seva edat de Catalunya i optarà a guanyar el concurs en la seva categoria; tot i que tant ella com l’escola estan més que satisfetes amb el fet d’haver arribat tan lluny en la competició. D’aquí a uns dies, rebrà les lectures que s’ha de preparar pel certamen però ja té molt clars alguns aspectes relacionats amb la lectura en veu alta davant dels altres.

L’escola Baltà Elias ja va arribar a les semifinals amb una altra alumna el curs passat. El centre treballa la lectura amb moltes activitats, com el programa “A les tres, el Baltà llegeix”, la lectura intercicles i la lectura en veu alta en general.

La final tindrà lloc al Teatre Nacional de Catalunya i l’Ana estarà acompanyada per la resta d’alumnes de la seva classe.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: