Dimecres, 24 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

L’Ajuntament ha obert la convocatòria de participació a la Festa de la Música 2014

Com cada any, el dia 21 de juny es celebra la Festa de la Música. Aquesta és una festa europea i internacional, que actualment es celebra en un centenar de països. Va ser Jack Lang, Ministre de Cultura, el qui va celebrar la primera edició a França el 1982.

Des de l’Ajuntament de Vilafranca es vol que la música sigui la principal protagonista dins del marc d’una jornada festiva, popular i oberta a tothom. L’Escola Municipal de Música Maria Dolors Calvet i el Servei de Cultura de l’Ajuntament de Vilafranca impulsen aquesta Festa des de fa uns anys, juntament amb el Servei de Joventut de l’Ajuntament de Vilafranca i el Col·lectiu Musical Col·Mu.

Aquest any la Festa de la Música es trasllada al divendres, dia 20 de juny, i es tocarà música en diferents punts distribuïts per Vilafranca.

Totes les entitats i grups musicals, a més de les persones a títol individual amb inquietuds musicals que vulgui sumar-se a la Festa, hauran d’emplenar un formulari d’inscripció via Internet. La data límit per apuntar-se serà el divendres 23 de maig.

 

 

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: