Dimecres, 17 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La Unió Empresarial del Penedès s’ha adherit al manifest dels empresaris catalans a favor del dret a decidir

Aquesta declaració, batejada com el Manifest del Far, es va aprovar el 8 de maig en una trobada que es va celebrar a Llafranc, i amb l’adhesió de la UEP ja són una trentena les organitzacions empresarials catalanes que hi donen suport.

Entre les entitats adherides destaquen les patronals Fepime, Cecot, FemCat, Pimec, o la Confederació de Comerç de Catalunya.

 

La UEP va acordar subscriure el manifest entenent que la celebració de la consulta és un dret democràtic de tots els catalans per poder decidir el futur del seu país. El president de la UEP, Santi Carda, acompanyat de la vicepresidenta, Queta Domènech, i del secretari, Andreu Batlle, han fet pública aquesta adhesió, al mateix temps que han volgut deixar molt clar que la UEP no es posiciona ni ho farà respecte el sentit del vot.

 

El manifest, que consta de tres punts,  expressa la total adhesió al Pacte Nacional pel Dret a Decidir, avalat per una àmplia majoria del Parlament, el compromís d’acceptar i fer costat a la decisió que prengui lliurement el poble de Catalunya i de continuar contribuint al progrés i el benestar del conjunt de la societat catalana.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: