Dimarts, 23 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La segona edició del Vinyasons amplia estils musicals i el nombre de cellers participants

A la seu del Vinseum s’ha presentat la segona edició d’aquest cicle de música als cellers, que es farà entre els mesos de juny i juliol. Una proposta que impulsa l’Orquestra de Cambra del Penedès, amb la voluntat de potenciar l’oferta cultural a la comarca.

Com explica el director de l’OCP, en Màrius Mcguinnes, en aquesta segona edició s’ha ampliat el ventall de propostes musicals i artístiques, i també el de cellers participants, que passa de 9 a 12.

De fet, el Vinyasons és un festival que marida vins i caves amb cellers i propostes musicals de primer nivell.

En aquesta segona edició del Vinyasons es compta també amb la col·laboració de l’Incavi. El seu director general, Jordi Bort, explicava que era una participació lògica per donar suport a una iniciativa de qualitat que vol ajudar a promoure la cultura del vi i l’enoturisme al Penedès.

La primera sessió del festival serà el diumenge 1 de juny, i s’allargarà durant set caps de setmana fins el 20 de juliol. L’entrada per viure l’experiència Vinyasons és de 25€ i inclou una visita al celler, l’espectacle, una degustació de producte del celler i una petita degustació gastronòmica a càrrec de restaurants col·laboradors del festival. Entre altres punts de venda, es pot fer a través de la mateixa web del festival <a href="http://www.VinyaSons.com">www.VinyaSons.com</a>.

Cal destacar també que Enoturisme Penedès ha creat diversos packs que inclouen allotjament i entre altres activitats el Vinyasons com a proposta cultural destacada.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: