Dissabte, 10 de juny de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La segona edició del Premi de Dramatúrgia Rosa Florido es declara desert

L’EFIT, l’escola de teatre del Casal va crear l’any passat el Premi de Dramatúrgia Rosa Florido amb molt d’èxit al llarg de tot el procés i fins la seva culminació amb la representació de FUGAÇ, l’obra guanyadora, al Teatre Casal el gener d’aquest any.

En aquesta segona edició no hi ha hagut tanta sort. Tan sols van arribar a presentar-se tres obres i el jurat d’enguany format per Josep Badia, Marina Mestres i Jaume Muntané, després de fer-ne la lectura i corresponent anàlisi ha cregut oportú declarar el Premi d’aquesta segona edició desert. Argumenten que cap de les obres aconseguia els requisits que demanen les bases del Premi.

Des de l’organització expressem la seva tristesa pel fet que enguany no es pugui gaudir d’una celebració i un procés com el de l’any passat. Ja estan treballant per fer una revisió a fons i modificar el necessari per tal que la propera edició del Premi torni a ser un èxit.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: