Dimecres, 24 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La mindcoach Anna Flores ha donat pautes per vendre més i connectar amb el client en una nova jornada del cicle Desenvolupa’t

Anna Flores ha protagonitzat una nova sessió del cicle de conferències Desenvolupa’t, que organitza el Centre Àgora a través del servei de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Vilafranca. La mindcoach ha parlat davant de gairebé 200 persones de com vendre més i connectar amb el client, a través del llenguatge.

 

Anna Flores és experta en les àrees relacionades amb el comportament humà i la comunicació i el seu treball, fonamentat en el domini de les tècniques de la Programació Neuro Lingüística i el Coaching, es basa en el desenvolupament de l’individu.

Flores és co creadora de MindCoaching®, un model específic de Coaching que genera canvis de manera profunda i permanent en les persones, recollit en el seu llibre <em>MindCoaching, elementalmente</em>.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: