Diumenge, 28 de maig de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La Colla Jove convida el Penedès a donar suport als valors castellers

La Junta de la Colla Jove Xiquets de Vilafranca ha enviat, a tots els alcaldes dels ajuntaments del Penedès excepte, Vilafranca i Gelida, una carta amb l’annex del document “Els valors socials del fet casteller”, aprovat per l’assemblea de la Coordinadora de Colles Castelleres de Catalunya.

El motiu de la carta és convidar-los a donar-hi suport mitjançant el ple municipal, entre els quals, a data d’avui, encara no n’hi ha cap de l’Alt Penedès.

El president de la colla, Manel Trias, considera que seria una bona notícia que alguns ajuntaments de l’Alt Penedès, una comarca tradicional i històrica en l’àmbit casteller, donessin suport a aquest document cabdal del fet casteller. També s’ha fet arribar la mateixa documentació al Consell Comarcal de l’Alt Penedès, el suport del qual ja simbolitzaria el de tota la comarca en ple.

No s’ha enviat aquesta documentació a Vilafranca i Gelida per diferents motius. En el primer cas, l’Ajuntament de la vila ja té entrada per registre aquesta sol•licitud des de fa més de dos mesos, tot i que encara no hi ha hagut cap moviment al respecte. En el cas de Gelida, el fet de comptar amb una colla local, ha fet que s’hagi contactat directament amb la colla dels Vailets de Gelida per a que ho impulsin ells mateixos dins el seu municipi.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: