Dissabte, 3 de Desembre de 2022
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La Casa Petita de Vilafranca valorada amb un 9,3 per les famílies usuàries

Durant l’any 2013 es van inscriure a la Casa Petita 274 famílies i van utilitzar el servei un total de 845 persones entre infants, pares i mares, avis i altres familiars, amb els quals es va fer una enquesta de satisfacció.

Un total de 118 famílies escollides aleatòriament la van contestar oferint aquesta valoració tan positiva.

L’Espai Familiar La Casa Petita, servei que depèn dels Serveis Socials Bàsics de l’Ajuntament, és un centre municipal gratuït dirigit a totes les famílies vilafranquines que tenen infants de 0 a 3 anys.

La Casa Petita, després de 16 anys de funcionament, segueix treballant per donar suport a pares i mares en la seva tasca psico-socio-educativa quotidiana en la criança dels seus fills i filles en la primera infància. És un servei on les famílies poden trobar informació i assessorament sobre el desenvolupament dels infants, donant així suport a la seva tasca educadora. Per altra banda, és un servei que afavoreix la socialització dels infants i llurs famílies ja que és un espai on es poden compartir experiències, jocs i vivències tant amb els professionals com amb les altres famílies.

Enguany, el 60% de les famílies enquestades han demanat assessorament als professionals del servei sobre temes com les etapes del desenvolupament en la primera infància, límits i normes, rebequeries, alimentació, control d’esfínters, la son i el dormir; amb una plena satisfacció per part de les persones usuàries per l’assessorament rebut.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: