Diumenge, 16 de Juny de 2019
Penedès Televisió
Ràdio Vilafranca

La 1a Marató de perruqueria canina organitzada pel CAAD de la Mancomunitat Penedès-Garraf ha atès 85 gossos

Prop de 40 perruquers canins professionals, ajudats per col·laboradors i treballadors del CAAD, van rentar, raspallar i pentinar simultàniament un total de 85 gossos ahir, en la 1a Marató solidària de perruqueria canina.

L’objectiu és millorar les seves condicions higièniques i estètiques i al mateix temps, augmentar les seves opcions de ser adoptats, com explicava el president de la Mancomunitat Penedès-Garraf, Pere Pujol.

 

Amb uns 400 gossos al centre dels afores de Vilafranca, la voluntària que dedica un dia a la setmana a pentinar i raspallar els animals ja no dona abast i van idear aquesta original marató. La van difondre a través de les xarxes socials i es van oferir prop de 40 perruquers canins professionals bàsicament de Catalunya, però també de València, que van dedicar el matí de diumenge a posar a punt els animals. El ritme de treball va ser frenètic i a les 3 del migdia havien aconseguit atendre 85 animals.

Els perruquers van prioritzar els animals en més mal estat, els quals potser feia un parell d’anys que no es raspallaven a fons, ni se’ls eliminava les mudes de pèl. Es tractava d’higienitzar-los a fons, com detallava Marc Fox, voluntari i responsable de la marató.

La 1a Marató de perruqueria canina organitzada pel Centre d’Acollida d’Animals Domèstics de la Mancomunitat Penedès-Garraf ha estat un èxit, aconseguint millorar l’estat higiènic de 85 gossos.

Les fotos d’aquests animals, un cop nets i polits, es penjaran al Facebook i al web del CAAD per tal que tinguin més possibilitats de ser adoptats.

Amb prop de 400 gossos i uns 60 gats, el Centre fa temps que està al límit.

 

 

Enquesta

El millor pacte municipal pel bé de Vilafranca seria…

Programació

Ràdio Vilafranca

05:00
Cinc a la setmana
Efemèrides i música, amb Francesc Murgadas
06:00
Bona música
Programa musical

Penedès Televisió

05:30
Teló de fons
L'actualitat de les arts escèniques
06:00
Les notícies de la setmana
Resum informatiu penedesenc, amb Sergi Ansón.
06:30
De festa
Festa de la Cervesa Artesana - Mediona

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: