Dijous, 18 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

L’Arxiu Comarcal de l’Alt Penedès i la Biblioteca Torras i Bages participen en el projecte ‘Fem Memòria’

Fem Memòria dels oficis antics és un projecte on participa l’Arxiu Comarcal de l’Alt Penedès i la Biblioteca Torras i Bages de Vilafranca per tal de recollir, conservar i donar a conèixer una mostra de la memòria familiar de la comarca.

Les fotografies, les cartes, i els documents que es troben a les cases i formen part de la seva història privada. La temàtica són els oficis perduts vinculats a la terra o a l’artesania, oficis a la ciutat i als pobles que hagin desaparegut com traginers, carboners, o encanyissadors, i bugaderes.

Fem memòria és un projecte impulsat conjuntament per la Biblioteca de Catalunya, la Subdirecció General d’Arxius, Biblioteques, Museus i Patrimoni de la Generalitat de Catalunya i el Consorci de Biblioteques Universitàries de Catalunya.

La recollida de documents es du a terme fins el 30 de juny a la biblioteca  Torres i Bages i a l’Arxiu Comarcal de l’Alt Penedès.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: