Dijous, 25 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Junqueras rebutja, a Sant Sadurní, lliçons dels que sempre han estat al bàndol del poder

El president d’Esquerra, Oriol Junqueras, ha respost amb contundència els que asseguren que està augmentant la crispació a Catalunya, rebutjant lliçons dels que sempre han estat al bàndol del poder.

Junqueras feia aquestes afirmacions ahir al migdia a Sant Sadurní, en referència implícita al PSC i a la denúncia de Pere Navarro per una suposada agressió d’una dona. El líder d’ERC, que participava a l’acte polític de presentació de l’alcaldable republicà a les eleccions municipals, Josep Maria Ribas, també recordava que personalment sempre ha estat en contra de qualsevol forma de violència.

 

El president d’ERC recordava que durant molts anys de la seva vida ha vist com assaltaven el local d’ERC a Sant Vicenç dels Horts i com en els anys 80 i 90, jutges espanyols, com Garzón o Del Olmo, detenien persones i com després el Tribunal d’Estrasburg condemnava aquests jutges per no fer la seva feina, per no investigar les tortures contra aquelles persones.

Junqueras, que va mantenir una reunió amb empresaris i cavistes, va desitjar que el cava faci els millors resultats, mostrant-se convençut que aquest sector, també desitja que la voluntat dels ciutadans sigui respectada.

El president d’ERC també s’ha referit a les eleccions europees com una oportunitat per explicar-nos al món i ha dit que el seu partit posarà el seu resultats al servei de Catalunya.

 

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: