Dimecres, 7 de juny de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Homs fa una crida als catalans perquè vagin a votar el 25 de maig, en campanya a Guardiola de Font-rubí

El conseller de Presidència, Francesc Homs, considera que Catalunya no pot fer el ridícul davant la Unió Europea i que, a nivell internacional, tothom estarà pendent dels resultats del proper 25 de maig.

Homs ha insistit que no s’entendria que els catalans no votessin massivament en aquestes eleccions i que no val a badar.

El portaveu del govern català també ha valorat que en el debat dels candidats a presidir la Comissió Europea sortís la qüestió catalana. En aquest sentit, afirma que per a la candidata dels Verds és molt fàcil defensar la consulta perquè el seu partit no governa a cap país. Per contra, diu Homs, el candidat del partit liberal, on està adscrita Convergència, també dona suport a la consulta i en canvi, té més pes amb diversos primers ministres a Europa.

Aquests són alguns dels arguments que Francesc Homs va oferir dissabte al vespre en una conferència/col•loqui titulada “Sí, vull votar”, al Centre Recreatiu de Guardiola de Font-Rubí,<strong> </strong>emmarcada dins de la campanya Europees 2014.

 

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: