Dimarts, 16 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Gregory Porter i Michel Camilo, caps de cartell del Banc Sabadell Vijazz 2014

La seu central del Banc Sabadell a Barcelona ha acollit aquest matí la presentació del Banc Sabadell Vijazz Penedès 2014, la 8èna edició del gran maridatge dels millors vins i caves del Penedès i un festival de jazz internacional, que durant el primer cap de setmana de juliol omplen Vilafranca del Penedès d’aficionats al vi i al jazz.

 

Un dels més grans vocalistes del jazz actual, Gregory Porter, i el gran compositor i pianista dominicà Michel Camilo, encapçalaran un Banc Sabadell Vijazz Penedès 2014, que presenta un complet programa artístic que es completa amb les figures d’Avishai Cohen, Snarky Puppy i Victor Wooten Band, que actuaran a l’escenari principal de la plaça Jaume I.

Al segon escenari, ubicat a la rambla Sant Francesc, hi actuarà Lluis Coloma Septet el dijous 3 de juliol en el marc del concert inaugural, The Pepper Pots, el divendres 4 de juliol, i Raul Midón, el dissabte 5 de juliol.

Les altres actuacions que conformen el Festival, són TAK!, al VermutJazz de dissabte pel matí, Pixi Dixi Band, responsable d’amenitzar els carrers de Vilafranca del Penedès i l’Escola Municipal de Música Dolors Calvet feat. Xavier Figuerola, que actuarà el diumenge a les set de la tarda a l’escenari de la Rambla Sant Francesc.

Un dels atractius principals del Vijazz, radica un any més en la gran fira de vins, caves i escumosos dels millors cellers del Penedès, mantenint-se com una cita ineludible i de referència per als amants del vi i el cava.

 

La mostra anirà acompanyada d’un extens programa de tastos i maridatges en les diferents sales, així com d’una oferta gastronòmica per poder acompanyar els vins. Com a novetat, i en col·laboració amb Riedel, s’ha seleccionat una nova copa d’altisima qualitat i gran versàtilitat, destinada a degustar les més de 300 referències de la fira.

 

Com ja és habitual també, l’Acadèmia Tastavins del Penedès, ha preparat un complet programa d’activitats al voltant del món del vi durant la setmana del Vijazz i durant el mateix cap de setmana. Així des del dilluns 30 de juny, s’han planificat jornades professionals, com la presentació de l’Escola de Enoturisme de Catalunya, sessions de tast i maridatge, i esdeveniments que combinen la música i el vi, com l’enojazz, un complet programa enoturístic, la tradicional trobada de cotxes clàssics o el Vermutjazz, que un any més amenitzarà la matinal de dissabte al matí.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: