Dimecres, 24 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Els treballadors de la planta de Bosch a Castellet es van reunir dijous amb el president de la Generalitat, acompanyats de l’alcalde de Vilafranca

A la seu del Parlament, el president de la Generalitat va rebre els representants dels treballadors de la planta de Robert Bosch a Castellet es per tal conèixer en primera persona la situació de la planta i els seus treballadors.

Avui, Pere Regull, en l’espai diàlegs amb l’alcalde, ha explicat que va acompanyar els treballadors en aquesta trobada per refermar també d’aquesta manera el suport de l’Ajuntament a les seves demandes de solució a la seva problemàtica. Regull explica també què aprofitant l’agermanament entre Vilafranca i Bühl, on hi ha la seu de Bosch, s’està mirant de fer una mica de pressió a la direcció de l’empresa.

Regull ha explicat també que s’està treballant per buscar el màxim de suports, en la línia de poder assegurar la producció en aquesta planta encara que sigui diversificant-la. El problema però, és que la decisió no es pren des d’aquí, sinó que depèn de la voluntat de la direcció a Alemanya.

Des del comitè d’empresa de Robert Bosch a Castellet recorden també que aquesta setmana van ser dimecres al Parlament, on es van reunir amb la comissió d’empresa i ocupació, a banda de seguir la sessió plenària d’aquell dia en que es van fer preguntes al govern sobre el suport a la planta de Bosch a Castellet.

També expliquen que de cara al dilluns 2 de juny han convocat una jornada de vaga de tot el dia, que aprofitaran per anar fins a Madrid i fer una concentració davant de la seu central de Bosch Espanya. Preveuen que seran uns 250 treballadors de la planta de Castellet els que es desplaçaran en tres autobusos que sortiran diumenge a la nit des de Vilafranca.

D’altra banda, el diputat al Congrés d’Esquerra Republicana, Joan Tardà, també va donar suport als treballadors de Robert Bosch des de Madrid, com es va comprometre amb els treballadors aquest dilluns. Precisament els treballadors han convocat una jornada de vaga el proper dilluns 2 de juny, que aprofitaran per anar fins a Madrid i fer una concentració davant de la seu central de Bosch Espanya. Preveuen que seran uns 250 treballadors de la planta de Castellet els que es desplaçaran en tres autobusos que sortiran diumenge a la nit des de Vilafranca.

 

 

 

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: