Diumenge, 14 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Els nous plans d’ocupació de Gelida donaran feina a 9 persones del municipi

L’Ajuntament de Gelida donarà feina a 9 persones amb els nous Plans d’Ocupació "A Gelida, anem per feina…".

L’objectiu és fomentar la contractació de persones aturades del municipi que es trobin en una situació desfavorida, amb dificultats d’inserció laboral i en situació de risc d’exclusió social. També al col•lectiu de joves menors de 30 anys, als quals es destinen 2 de les places.

Els llocs de treballs que s’ofereixen són 6 peons de la brigada municipal, 2 agents cívics i 1 auxiliar administratiu per a la Biblioteca. Els períodes de contractació van de 3 a 4 mesos i són de jornada completa o mitja jornada.

Els Plans d’Ocupació estan finançats per la Diputació de Barcelona.

 

 

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: