Dimecres, 7 de juny de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El sector de l’automoció ha doblat resultats en les Fires de Maig de Vilafranca que s’ha celebrat aquest cap de setmana amb optimisme

Les Fires de Maig de Vilafranca són l’exponent de l’activitat comercial i econòmica de Vilafranca i de l’Alt Penedès. D’aquesta manera la situació econòmica que es viu en cada moment acostuma a quedar reflectida.

En aquest sentit els darrers anys ha costat més aconseguir mantenir el nivell d’exposició, però enguany ja s’avançava que la remodelació de la ubicació de determinats sectors, com l’automoció o la maquinària agrícola, podia ser un símptoma d’una certa recuperació econòmica. Aquest diumenge a la nit, a l’hora de tancar portes, a manca de les dades concretes, i a l’espera de fer el balanç, ja es podia denotar que en alguns sectors la fira ha estat positiva. L’alcalde, Pere Regull, parlava d’un resultat positiu de les fires.

Per la seva banda la regidora de Comerç, Dolors Rius, destacava que el temps ha acompanyat durant tot el cap de setmana, i que les visites a la fira s’han fet de manera esglaonada, sense aglomeracions, amb el diumenge com a dia més concorregut. Dissabte a la tarda hi havia el handicap del final de la lliga entre el Barça i l’Atlètic de Madrid, però tot i que es va notar, també a aquella hora hi havia activitat a la fira.

En general el balanç recollit en els aspectes d’organització ha estat favorable i es continuen recollint suggeriments per mantenir la millora del certàmen, amb un balanç satisfactori.

El sector que més metres quadrats ocupa és el de l’automoció. I els resultats d’aquest sector pot ser un bon termòmetre de com van les Fires. Poc abans de tancar portes es va fer el sorteig de 3.000€ de regal entre totes les persones que han comprat un cotxe en el marc de la fira. Jaume Nicolàs va destacar que dins de l’urna, aquest any hi havia 100 butlletes. És ha dir que s’han venut 100 cotxes, el doble que els que es van vendre l’any passat.

El locutor de Ràdio Vilafranca, Àlex Santamaria, conduïa l’acte, presidit per l’alcalde i la regidora de Comerç. La ma innocent d’una nena, la Jana, va escollir entre totes les butlletes, la de l’Anna Maria Martín, de Cantallops, a la que gràcies al sorteig el cotxe li va sortir 3.000€ més barat.

 

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: