Dimarts, 6 de juny de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El programa Genera de la Fundació Pinnae ha rebut a Vilafranca una delegació de la microfinancera hongaresa Féjer Enterprise Agency

Aquesta entitat té una trajectòria de més de vint anys en el món de les microfinances i és una de les principals organitzacions d’aquest perfil a l’est d’Europa.

La delegació de Féjer Enterprise Agency ha arribat a Vilafranca a través de l’European Microfinance Network, que ha triat la Fundació Pinnae com a exemple del que s’està fent en matèria de microfinances a l’estat espanyol.

La fundació penedesenca té en marxa el programa Genera, que dóna suport a persones amb una alta vulnerabilitat social i a emprenedors que requereixen d’acompanyament per a tirar endavant un negoci. El responsable del programa Marcel Abbad explica que ja s’han posat en marxa una trentena de microactivitats sota aquesta empara.

La delegació hongaresa ha valorat positivament el caire d’inclusió social del programa Genera i el fet que s’adapti a les necessitats dels ciutadans del territori.

La trobada amb la delegació hongaresa, que ha tingut lloc aquest dimarts, ha continuat després de la reunió a Vilafranca amb una visita a dos negocis de Guardiola de Font Rubí i Olivella que han nascut a través del programa Genera.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: