Dimarts, 23 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El monestir de Montserrat llança el seu cava en col•laboració amb Osborne i Mont Marçal

El monestir benedictí de Montserrat llançarà aquest any el seu propi cava, una producció de 50.000 ampolles d’un Brut Reserva que s’elaborarà als cellers Mont Marçal, a Castellví de la Marca, i comercialitzarà el Grup Osborne, segons publica La Vanguardia.

El nou cava, que s’elaborarà amb raïm autòcton, tindrà un composició d’un 30 % de la varietat macabeu, un 20 % de xarel·lo i un 50 % de parellada, el temps mínim d’envelliment serà de 15 mesos i cada ampolla tindrà un preu inferior als 9 euros.

El cava es dirà Brut Reserva Abadia de Montserrat i a l’etiqueta reproduirà l’orla d’un dels vitralls de la Basílica de Santa Maria i la silueta del massís de Montserrat coronarà el conjunt.

 

 

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: