Divendres, 9 de juny de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

eGo, una de les darreres produccions Flyhard, ha començat la seva gira amb èxit a Vilafranca

La representació tenia lloc divendres al vespre davant de més de cent cinquanta espectadors.

La companyia Flyhard, amb les vilafranquines Clara Cols i Roser Blanch a l’equip, ha portat al teatre Cal Bolet de Vilafranca el primer “bolo” de la comèdia de Marc Angelet eGo.

Amb un punt de partida actual i controvertit, què passaria si t’adonessis que una aplicació de mòbil controla la teva voluntat, eGo posa sobre l’escenari girs inesperats que versen sobre la nostra relació amb la tecnologia.

Nadina Campàs, Oriol Casals, Xavi Francès i Pablo Lammers són els actors d’aquesta comèdia del col·laborador del magazine Penedès Gamma Extra de Ràdio Vilafranca Marc Angelet, que torna a demostrar la seva versatilitat com a autor i director teatral.

El teatre ha continuat molt present aquest cap de setmana a Vilafranca amb la segona edició de l’Escena Jove, protagonitzada pels tallers de teatre extraescolar que s’imparteixen als centres de secundària. Enguany hi participen l’Institut Alt Penedès, el Col·legi Sant Josep, al Col·legi Sant Ramon de Penyafort i l’EFIT, Escola de Teatre del Casal. Les representacions estan dividides en dues sessions i la propera tindrà lloc dissabte que ve a les set de la tarda. Les entrades es poden comprar a la taquilla de Cal Bolet a partir de les sis a tres euros.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: