Diumenge, 11 de juny de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Desestimat el recurs contra la moció sobre la sobirania fiscal de l’Ajuntament d’Olesa de Bonesvalls

El Jutjat del contenciós-administratiu número 7 de Barcelona ha desestimat el recurs presentat per la subdelegació del Govern a Barcelona contra la moció aprovada pel ple de l’Ajuntament d’Olesa de Bonesvalls al maig del 2013 per tal d’exercir la sobirania fiscal i ingressar els pagaments de l’IRPF a l’Agència Tributària de Catalunya.

La magistrada que ha fallat el cas considera que l’acord del plenari  no és susceptible de impugnació jurisdiccional ja que no es tracta d’un acte judicial ni administratiu en no produir-se efecte jurídic.

La sentència afirma que la moció conté una indubtable declaració de voluntats, però que no crea, modifica ni extingeix els drets o obligacions, ni modifica la situació dels ciutadans.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: