Dimarts, 16 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Demà s’obren les preinscripcions de la Festa Major dels Petits

Els Administradors de la Festa Major del 2014, el Servei de Cultura de l’Ajuntament de Vilafranca i la Comissió voluntària encarregada d’aquesta activitat han posat en marxa les inscripcions per participar a la Festa Major dels Petits que enguany ofereix un total de 354 places en els 16 balls que hi tenen representació, a més dels Falcons i de les Colles Castelleres pels que no hi ha un límit de places ni es demana un mínim d’edat.

El període de preinscripció és del 22 al 30 de maig. El tràmit es podrà fer en línia a través de la web de l’Ajuntament de Vilafranca, del Servei de Cultura i de la Festa Major 2014 o bé de forma presencial al Servei de Cultura de l’Ajuntament, a l’Escorxador.

El dilluns 2 de juny, a les vuit del vespre, a l’Escorxador, es farà el sorteig de les lletres a partir de les quals es començaran a fer les inscripcions. En funció del resultat i seguint l’ordre alfabètic, es farà una taula d’horaris de les inscripcions que es podrà consultar per Internet i que també es farà arribar als pares  per correu electrònic.

El divendres 6 de juny, de cinc de la tarda a nou del vespre i el dissabte 7 de juny, de 10 a dues, es faran les inscripcions que tindran lloc a l’Escorxador en els horaris que s’elaboraran a partir del resultat del sorteig.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: