Dimarts, 6 de juny de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Castellví de la Marca rep un estudi sobre la Societat Cultural la Munienca

La Diputació de Barcelona ha lliurat a l’Ajuntament de Castellví de la Marca el Pla d’Equipaments Culturals del municipi, centrat en l’estudi de la Societat Cultural la Munienca.

Aquest treball ha tingut com a objectiu analitzar el context cultural del municipi per identificar el rol que l’entitat i l’equipament de la Societat Cultural la Munienca representa dins els equipaments culturals del municipi.

Aquest espai compta amb una llarga trajectòria de promoció de la cultura, però actualment no compleix la normativa d’accessibilitat i seguretat. El treball inclou les recomanacions necessàries per tal d’adequar-lo a la normativa vigent, i recuperar i potenciar, així, un immoble amb un alt valor simbòlic i d’identificació per la població del municipi.

La singularitat d’aquest projecte radica en la col·laboració entre diferents  serveis de la Diputació per tal d’oferir a l’Ajuntament una estratègia el més completa i integral possible. Per una banda, el Centre d’Estudis i Recursos Culturals ha elaborat una diagnosi de l’estat actual dels equipaments culturals, i una anàlisi de la particularitat de la Societat Cultural la Munienca per tal de justificar-hi la intervenció. Per l’altra, el Servei d’Equipaments i Espais Públics ha fet un estudi per adequar les instal·lacions d’aquest espai a la normativa vigent.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: