Divendres, 29 de març de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Carod-Rovira ha presentat a Vilafranca la reedició del seu llibre 2014

Escrit fa 7 anys, 2014 viu una nova etapa i des d’aquest gener ha vist publicades 3 reedicions i en qüestió de dies, surt editat en castellà.

A 2014, avançant-se als temps, l’exvicepresident del tripartit relatava fil per randa el què està passant actualment.

Josep-Lluís Carod-Rovira explicava com el fracàs de la reforma de l’estatut i el tancament d’Espanya al reconeixement institucional de la nació catalana, l’al·lèrgia permanent a la diferència, així com la crisi econòmica, feien prendre consciència al poble català que no hi ha futur millor que aquell que es basa en la sobirania nacional per aconseguir benestar i progrés, sempre per vies democràtiques.

Quan el llibre es va publicar per primera vegada, l’any 2008, va ser llegit amb interès per una minoria, però com explica Carod-Rovira en general va ser desqualificat i titllat de somiatruites.

 

A 2014, l’expresident d’ERC també hi presenta el full de ruta polític i institucional  per aconseguir que Catalunya sigui independent.

Carod-Rovira reconeix que en 7 anys la societat catalana ha canviat molt, però posa de relleu que les seves tesis han acabat complint-se i la vigència del corpus central de l’obra.

 

La xerrada de Carod-Rovira, com la de l’exconseller Subirà fa uns dies, estava organitzada per Òmnium Alt Penedès. L’exlíder republicà va comptar amb una presentació a càrrec de l’escriptor Jordi Llavina.

 

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: