Dimarts, 23 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Aquest divendres comença el XXè cicle de projeccions de muntanya que organitza el Centre Excursionista del Penedès

La primera sessió es farà al local del Centre, aquest divendres a dos quarts de deu de la nit i anirà a càrrec de Feliu Izard del Centre Excursionista de Lleida, amb una projecció dedicada al seu company, desaparegut, Juanjo Garra.

Les següents 4 sessions es faran a la sala 2 del Casal. La del dimarts  27 de maig es fa conjuntament amb la celebració del 20è aniversari del programa Llegir per Sentir de Ràdio Vilafranca i consistirà en la presentació de llibre d’Araceli Segarra “Ni tan alt ni tan difícil”, amb presència de l’autora i alpinista que tot seguit presentarà la projecció “Alpinisme, una filosofia de vida”.

L’última sessió serà el dimarts 17 de juny a càrrec del penedesenc Lluís Ràfols.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: