Dilluns, 15 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Amb l’escala de 10 i la pira 6/5 els Falcons de Vilafranca han encetat amb molta força la temporada

Seguint la dinàmica d’aquests últims anys els Falcons de Vilafranca van  cel·lebrar ahir l’aniversari de la inauguració del monument als Falcons.

Enguany es compleixen 16 anys d’aquella fita històrica pel fet falconer i en concret pels Falcons de Vilafranca. El 26 d’abril de 1998 es va fer una gran festa en honor al monument on hi van participar moltes de les colles en actiu en aquell moment. Els Falcons de Vilafranca hi van descarregar una escala de 10, els mateixos pisos que la del monument. L’objectiu de la colla era, aquest any, tornar a descarregar l’escala de 10 en l’actuació.

I l’objectiu es va acomplir.

Una escala de 10 molt matinera, la dels Falcons, que van acompanyar també d’una magnífica pira 6/5.

A la celebració de l’aniversari del monument els Falcons s’acompanyen cada any d’alguna altra colla. En aquesta ocasió van ser els Falcons de Barcelona, que malgrat venir amb pocs efectius van fer un gran paper.

L’actuació va anar combinant diferents figures de les dues colles falconeres. Els barcelonins també van oferir imatges de mèrit amb escala i pira. Una festa del 16è aniversari del monument als falcons de la Plaça Penedès que es va iniciar amb una escala conjunta entre les dues colles, que plàsticament barrejava els colors verd i vermell de les faixes.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: