Diumenge, 28 de maig de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Xavi Díaz Quartet ha plantejat un duel entre Beatles i Rolling Stones al Sona a Cinquè!, davant de 450 alumnes

L’auditori municipal ha acollit aquest dimecres per cinquè any consecutiu, Sona a Cinquè!, una activitat organitzada per les escoles de Vilafranca i el Servei de Cultura de l’Ajuntament amb l’objectiu que els alumnes de cinquè de primària coneguin amb més profunditat aspectes relacionats amb la música i gaudeixin d’un concert en viu.

Després de dos anys amb els Beatles com a protagonistes, aquest curs s’han incorporat les cançons més populars dels Rolling Stones. El Xavi Díaz Quartet ha estat l’encarregat de posar veu i música a aquest duel fascinant que ha generat molt d’interès entre els 450 nois i noies de cinquè que han assistit al concert.

Tot i que el públic del concert té entre 10 i 11 anys, molts dels nois i noies coneixen bé els temes dels Beatles i dels Rolling Stones, dues bandes mítiques que han deixat una profunda petjada en la història de la música.

Els alumnes han participat activament al concert escoltant, gaudint i cantant les cançons que van dur a la fama les dues formacions britàniques.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: