Dilluns, 15 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Un any més, l’Institut Eugeni d’Ors de Vilafranca del Penedès celebrarà la seva Setmana Cultural coincidint amb la festa de Sant Jordi

Del 22 al 25 d’abril, centenars d’alumnes participaran en activitats, sortides, tallers, xerrades o actuacions. L’acte central tindrà lloc dimecres 23, al Casal de Vilafranca, amb el lliurament dels premis Sant Jordi en diferents categories i diverses actuacions musicals protagonitzades pels estudiants.

Els nois i noies també s’han implicat força en la preparació dels més de vint tallers que es faran divendres. El mateix divendres tindrà lloc una de les novetats d’aquest curs, com és l’oferta de cinema en versió original.

Algunes activitats de la Setmana giren entorn del lema "benestar sostenible". Així, el centre acollirà durant aquests dies una exposició sobre sobirania alimentària a càrrec de l’Associació Entrepobles, i també hi haurà un taller de Labdoo, projecte que consisteix en reciclar ordinadors portàtils per fer-los arribar a col·lectius desafavorits.

Un altre punt d’interès serà la xerrada de presentació de Startup Penedès, oberta a tothom, el dimecres a 2/4 de 4 de la tarda a la sala d’actes. Els quatre dies d’activitat acabaran a ritme de percussió amb l’actuació de la Torradora, un grup que va sorgir precisament d’una Setmana Cultural de l’Institut Eugeni d’Ors.

Més enllà de l’oferta d’activitats diferents de les habituals, aquestes jornades busquen fomentar la participació de tota la comunitat educativa i la cohesió a nivell de centre, i es poden dur a terme gràcies a la implicació de l’alumnat, però també gràcies a la implicació de famílies i col·laboradors externs que enriqueixen el programa de la Setmana Cultural.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: