Dissabte, 20 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Pere Regull rep una delegació de la ciutat de uruguaiana de Canelones

L’Alcalde de Vilafranca, Pere Regull, acompanyat de diferents membres de l’equip de govern, va oferir ahir dilluns, al Saló de Sessions de la Casa de la Vila, una recepció a una delegació de la ciutat de Canelones (Uruguai) formada, entre d’altres, per Marcos Carámbula, intendent de Canelones, José Lez, president d’Instituto Nacional del Vino (INAVI), i Margarita Carrau, presidenta de l’Asociación de Turismo Enológico de Uruguay (ATEU).

Pere Regull, després de donar la benvinguda als assistents, va voler destacar que és important obrir-se al món, aprendre a tothom i col·laborar amb zones vinícoles del món que poden tenir interessos i problemàtiques similars.

Per la seva banda, l’intendent de Canelones Marcos Carámbula, explicava que per ells la visita també era interessant partint de la base d’uns neguits i necessitats que tenen com a eix el món del vi. Una visita que pretén aprendre i compartir coneixements.

Des de Canelones van destacar també que a banda de ser una delegació força nombrosa, també és molt jove. Amb enòlegs i responsables de bodegues de la zona que representen en molts casos ja una tercera generació.

L’acte va acabar amb la signatura d’un acord d’amistat i cooperació amb aquesta ciutat vitivinícola uruguaiana.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: