Dimarts, 16 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Pep Ribes rebrà el XIXè premi Joan Ventura i Solé de periodisme casteller

El cronista casteller de Ràdio Vilafranca i Penedès TV Pep Ribes ha estat guardonat amb el prestigiós premi Joan Ventura i Solé de periodisme casteller.

La Colla Joves Xiquets de Valls ha fet pública avui l’acta de resolució del XIXè Premi Joan Ventura i Solé de periodisme casteller. El cronista casteller de Ràdio Vilafranca i Penedès TV i coordinador del programa Va de castells d’aquesta casa Pep Ribes n’ha estat el guanyador. El jurat del premi, format per Carles Herèdia, Roser Llagostera, Raquel Sans, Montse Solé i Pere Toda, ha reconegut la seva experimentació des que va començar a col·laborar en les retransmissions de Ràdio Vilafranca l’any 1992. També el fet d’haver convertit el programa de Penedès TV Va de castells en “tot un referent per al públic més especialitzat”, la seva col·laboració constant amb el món casteller i la seva dedicació per a difondre l’activitat castellera.

Ribes és, des del 1999, el màxim responsable de les retransmissions castelleres de Ràdio Vilafranca i, a banda de coordinar el Va de castells televisiu des del 2003, l’any 2007 va crear-ne la versió radiofònica, que es pot escoltar a tot Catalunya a través de la Xarxa d’emissores locals.

Ribes augura una temporada castellera molt interessant i amb sorpreses entre les colles mitjanes.

L’entrega del premi Joan Ventura i Solé es farà efectiva el dia 31 de maig de 2014 durant la Nit de Premis de la Ciutat de Valls 2014.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: