Dissabte, 20 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Més de 600 persones han celebrat el Dia Internacional de la Dansa, a Vilafranca

A peu de carrer, unes 650 persones van sortir ahir per la tarda a ballar per mostrar a vianants i familiars les diferents modalitats de dansa que es practiquen a Vilafranca i comarca.

Alumnes del CAS, del Club Esportiu Gimnàstica Aeròbica d’Olèrdola, de l’escola de dansa Assumpta Trens, de l’escola Montagut, del Gimdans, del Grup de Flamenc de Sant Julià i de La Danseria van ballar repartides per 3 espais del centre de la Vila.

La festa, que després d’uns anys de celebració ja ha arrelat a Vilafranca, vol donar visibilitat a la dansa, com explica el tècnic de Cultura, Dani Sáez.

 

Cada 29 d’abril, els practicants de la dansa surten dels gimnasos i escoles on aprenen i milloren setmanalment i mostren les seves habilitats a peu de carrer.

Les escoles i grups es van repartir per les places de la Vila, de Jaume I i Vall del Castell en actuacions curtes de 15 minuts.

Un dels reptes de l’actuació, sobretot per als més joves, és ballar en un espai desconegut i a peu pla, com explica Neus Fransi, directora de l’escola de dansa Assumpta Trens.

Entre 6 i 8 de la tarda, els grups i escoles participants al Dia Internacional de la Dansa van mostrar petits exercicis de dansa clàssica, jazz, gym-jazz, funky, hip hop, claqué, rítmica, flamenc, aeròbic o dansa contemporània.

 

 

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: