Dimecres, 24 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

L’experiència vital i professional d’un sabater i una modista han centrat el cicle de xerrades per a la recerca de feina d’Antena Espirall

Sota el títol de “Hi ha una revifada d’antics oficis?”, divendres al matí continuava el cicle de xerrades per a la recerca de feina adreçades al veïnat de l’Espirall que organitza Antena Espirall.

La modista Maria Vias i el sabater Antonio Ramírez han explicat davant d’una dotzena de persones la seva experiència vital i professional. El que explicaven aquests professionals veterans ha generat força interès entre el públic que ha assistit a la xerrada, sobretot per la seva manera d’entendre la feina i vincular-la a la resta de les seves vides.

La Maria ha insistit en què cal esforçar-se per a formar-se en un ofici i l’Antonio, per la seva banda, ha explicat que el treball aporta integritat a les persones.

El cicle de xerrades d’Antena Espirall té com a objectiu oferir eines i orientacions per al canvi de perfil professional a persones del barri que ara estan a l’atur. A més de donar una visió del mercat de treball actual.

L’ajuntament de Vilafranca, des del Servei d’Ocupació i Formació de La Fassina impulsa per quart any consecutiu el Pla Especial de Foment de l’ocupació al barri de l’Espirall, en el marc del programa Treball als barris, subvencionat pel Servei d’Ocupació de Catalunya i el Fons Social Europeu.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: