Diumenge, 11 de juny de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Les Fires de Maig d’aquest 2014 marcaran un punt d’inflexió de la situació econòmica a l’Alt Penedès

Avui s’han presentat les dades i novetats de les Fires de Maig de Vilafranca que se celebraran el cap de setmana del 16 al 18.

Amb presència de representants de la comissió de fires l’alcalde de Vilafranca, Pere Regull i la regidora de comerç i turisme, Dolors Rius, han marcat un to positiu del certàmen. Segons Regull, per primer cop des que és alcalde, és a dir des del 2009, es noten clares millores.

Dolors Rius ha destacat que els 16.500m2 s’ha reorganitzat per poder encabir més expositors. En total 150 dels diferents àmbits i sectors.

Els sectors que més ocupen són els de l’automoció i la maquinària agrícola.

Respecte a l’automoció cal destacar a més que com que enguany no hi ha saló de l’automòbil a Barcelona, les de Vilafranca seran unes fires especials amb la presentació de novetats i amb la representació de 25 marques.

Jaume Nicolás ha recordat també que entre totes les persones que comprin un vehicle a les Fires se sortajaran 3.000€

També la maquinaria agrícola recupera l’esplendor que havia tingut anys enrere.

En aquesta ocasió s’oferiran 1.600 m2 d’exposició amb la participació de 13 empreses i gairebé la totalitat de marques de tractors que es poden trobar al mercat nacional. També s’organitza la segona edició del Gran Premi de Tractors del Penedès.

L’estand institucional de l’ajuntament de Vilafranca es dedicarà a promocionar la capitalitat cultural de Catalunya del 2015 i acollirà tot un seguit d’activitats adreçades a tots els públics.

També s’ha destacat que en aquesta ocasió la fira disposarà d’un servei de restaurant.

Al voltant de les Fires de Maig s’organitzen més de 100 activitats, començant pel pregó que tindrà lloc el dimecres 14 de maig a les vuit del vespre i que anirà a càrrec de l’expert en economia i empresa Xavier Ybargüengoitia. La inauguració oficial del certamen es farà el divendres 16 de maig a les 12 del migdia i anirà a càrrec del conseller de Territori i Sostenibilitat, Santi Vila.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: