Dilluns, 15 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

L’ANC treu importància al resultat de la votació al Congrés sobre la consulta i se centra en el missatge posterior del president Mas

Sota el títol “Independència 2014: full de ruta de l’ANC”, el vicepresident de l’assemblea Jaume Marfany va donar a conèixer ahir a Vilafranca les accions que des de l’ANC estan planificades per tal d’aconseguir l’objectiu de celebrar la consulta el 9 de novembre.

Just abans de l’acte, Marfany va explicar a Ràdio Vilafranca/Penedès TV la valoració que fa l’ANC pel que fa a la votació sobre la possible delegació de competències a Catalunya per a convocar un referèndum del passat dimarts al Congrés dels Diputats, que va acabar amb 299 vots en contra, 47 a favor i una abstenció. Segons el vicepresident de l’ANC, l’assemblea no estava interessada en el debat, sinó en la posterior reacció del president de la Generalitat de Catalunya que, sota el seu parer, va ser la correcta.

L’ANC ha aprovat recentment el seu “full de ruta cap a la independència” i ha anunciat una gran mobilització per l’11 de setembre que pretén dibuixar una “V de Via, Voluntat, Votar i Victòria” a la Diagonal i la Gran Via. Aquest full de ruta contempla quatre escenaris possibles, com explica Marfany.

L’acte, organitzat per l’Assemblea de Vilafranca, va tenir lloc a la sala d’actes de l’Escorxador.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: