Dissabte, 20 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

L’Agrupament Escolta i Guia Pere II i Santa Maria de Foix guanya el VI Premi Salvador Armendares

El Jurat del VI Premi Salvador Armendares ha escollit a l’Agrupament Escolta i Guia Pere II i Santa Maria de Foix com a guanyadors del guardó que busca distingir a una entitat o persona que s’hagi caracteritzat per la defensa del Penedès i dels valors de la democràcia, la llibertat i Catalunya.

El Jurat, que aquest any està format per Sílvia Amigó, Jordi Vidal, Eva Sans, Ricard Rafecas i Miquel Ferret, ha destacat a l’hora de decidir el guanyador que l’Agrupament Escolta celebra enguany el seu cinquantè aniversari així com la seva trajectòria en formant i educant infants i joves i en remarca els valors de la solidaritat i el treball en equip, el seu compromís amb la democràcia i la llibertat i la tasca per formar joves crítics i lliures.

El guardó es lliurarà durant la Nit de la República, que per cinquè any organitza ERC Vilafranca al Teatre Cal Bolet, i que aquest any comptarà amb la participació del Joan Tardà, diputat a Madrid, i amb l’actuació del cantautor Quim Vila.

Efemèrides

19 de juliol
No hi ha efemèrides

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: