Diumenge, 21 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La Jove de Tarragona, en lloc dels Minyons per Sant Fèlix

Aquest 2014 la Jove de Tarragona, les colles de Valls i els Verds seran les quatre colles de la Diada de Sant Fèlix

Tal i com avançava ahir Ràdio Televisió de Vilafranca a través del seu web la Jove de Tarragona, la Joves de Valls, la Vella de Valls i els Castellers de Vilafranca seran les quatre colles que actuaran a la diada de Sant Fèlix d’aquest 2014, segons van fer públic els administradors de la festa major a través del seu compte a Twitter ahir a darrera hora de la nit.

Els mateixos administradors expliquen que ha estat una decisió difícil.

Finalment els Minyons de Terrassa, que portaven actuant 30 diades de Sant Fèlix de forma consecutiva, no seran a Vilafranca. Els motius han estat castellers. Els Minyons no van fer una bona temporada l’any passat i en canvi la Jove de Tarragona porta dos anys a un gran nivell. Justament per aquest mateix motiu la colla tarragonina ja va ser per Sant Fèlix ara fa dos anys, deixant fora de cartell a la Joves de Valls.

La manera de comunicar la notícia per part dels administradors ha estat una fórmula diferent i sorprenent. Fins ara acostumaven a donar la informació mitjançant una roda de premsa adreçada a tots els mitjans. En aquesta ocasió a darrera hora de la nit van penjar a Twitter un breu comentari, deixant el gruix de la informació en exclusiva a una publicació, mitjançant un acord de patrocini.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: