Dimecres, 17 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La CUP vol concretar el proper mes de setembre les característiques del programa i la candidatura a les properes municipals

Aquest dissabte al matí i sota el lema “Juntem-nos i capgirem Vilafranca”, la Candidatura d’Unitat Popular va celebrar una primera jornada de treball oberta.

Més de cinquanta persones van participar en reunions sectorials, primer, i en la posada en comú desprès, amb l’objectiu de començar a preparar el programa electoral que la formació portarà a les eleccions municipals del 2015.

Els assistents van analitzar diversos temes, com l’educació, la salut, joventut, cultura, treball o territori.

A finals de maig es convocarà una jornada similar per a concretar les prioritats i al mes de setembre es vol treballar ja el contingut del programa electoral i la composició de la llista de la candidatura.

Des de la Candidatura d’Unitat Popular consideren que l’ajuntament no és prou sensible a les necessitats reals de les persones i per això volen construir un procés per sumar forces i esforços i capgirar la situació política actual a Vilafranca.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: