Divendres, 9 de juny de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La Caminada Vermella dels Xicots recull enguany aliments per al Rebost Solidari

Es tracta de la sisena Caminada Vermella, una caminada popular promoguda per la colla castellera, que en aquesta ocasió uneix el plaer de l’excursionisme amb la voluntat de contribuir amb una causa solidària.

Pot participar-hi tothom qui ho desitgi, amb l’única condició d’aportar com a preu simbòlic d’inscripció algun producte per al banc de queviures de Vilafranca. L’activitat porta el lema “Caminem per tu”, i el punt de trobada i de recollida d’aliments serà a Cal Noi-Noi a les 9 del matí d’aquest diumenge.

A banda de la jornada de diumenge, la campanya s’estendrà més dies. Fins al divendres 25, al local social de la colla, Cal Noi-Noi, hi haurà instal·lat un punt de recollida d’aliments. A més a més, aquest dissabte, 12 d’abril, voluntaris del Rebost Solidari instal·laran una parada de recollida al mercat de Vilafranca.

La Caminada Vermella tindrà un recorregut d’uns 14 km per la comarca, i serà de dificultat mitjana. Qui vulgui participar-hi pot apuntar-se prèviament al local Cal Noi-Noi, o bé a , o directament el dia de la caminada.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: