Dimecres, 17 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

EnoturismePENEDÈS farà venda directe al Saló de Turisme de Catalunya

Del 4 al 6 d’abril, enoturismePENEDÈS tindrà presència, un any més, al Saló Internacional de Turisme de Catalunya, el saló líder en certàmens de turisme dirigits a públic final a Espanya, ubicat al recinte de Montjuïc de Fira Barcelona.

L’estand ocuparà 80m2, el doble que a l’anterior edició del saló.

Com a novetat destacada, enoturismePENEDÈS posarà a la venda de manera directa des del seu estand al Saló, ofertes i promocions creades pels seus associats específicament per a aquest esdeveniment. Promocions 2×1, descomptes en visites i paquets turístics especials amb allotjaments, visites i àpats, entre d’altres. Aquestes promocions també es podran reservar des del web d’enoturismePENEDÈS durant els dies del saló.

Amb l’objectiu que no tan sols s’informin, sinó també tastin el Penedès, s’ha creat la nova barra de vins i caves amb tast gastronòmic, on diversos cellers hi oferiran els seus productes durant tot el dia, juntament amb restaurants penedesencs.

EnoturismePENEDÈS tornarà a ser la única destinació enoturística present a la fira.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: