Dimarts, 16 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Els Xicots repeteixen a Altafulla el seu millor inici de temporada

Com l’any passat, la Colla de Castellers Xicots de Vilafranca han començat la temporada a la plaça Martí Royo d’Altafulla, portant castells de gamma alta de set.

La temporada passada aquesta ja va ser la millor primera actuació que havien fet mai, per tant, han pogut mantenir el llistó. Els vilafranquins han actuat al costat de la colla amfitriona, els Castellers d’Altafulla, i dels Nois de la Torre.

Els Xicots han obert plaça amb un intent de 5 de 7 de molt bones formes, però que s’ha hagut de desmuntar perquè la cassoleta més menuda ha tingut dificultats per col·locar-se. Un segon intent no tan parat com el primer s’ha descarregat sense problema. En segona ronda la colla ha portat el 3 de 7 amb agulla, castell que ja havia estat coronat i descarregat al local en l’assaig del divendres i que aquest diumenge s’ha pogut tornar a completar amb solvència.

Un treballat 4 de 7 amb agulla ha tancat les rondes de castells dels Xicots, que han acabat amb un pilar de 5. Val a dir que aquesta diada ha deixat bones sensacions a la colla, tant pels castells assolits com per l’estrena de nous membres als troncs; un inici molt semblant a la temporada anterior i que per tant genera bones expectatives.

Un cop estrenada la temporada, els Xicots de Vilafranca concentren tots els esforços per poder portar els millors castells a les Fires de Maig. La colla anima les persones aficionades als castells a assistir a els sortides i als assaigs, que tenen lloc cada dimecres i divendres al vespre.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: